В об'ємних наборах є велика веделка, щоб розкласти страви з підносу. Велика обідня веделка підходить тільки для м'ясних страв, трохи менша за розміром – для закусок та десертних страв. Середня між закусочною та м'ясною виделкою – рибна веделка.
Основні Столові прилади
ложка десертна – для багатьох солодких страв, що подаються в креманках або в глибоких десертних тарілках, а також для супів, що подаються в чашках; ложка чайна – для гарячих напоїв (чаю, кави з молоком або вершками, какао), що подаються в чайних чашках або склянках.
Новий Toyota Land Cruiser - це справжній виклик стандартам і водночас глибока повага до багаторічної…
Заправка картриджей лазерных принтеров — это один из способов сократить расходы на печать без потери…
Выбор тельфера для подъема тяжелых грузов — ответственная задача, особенно если речь идет о мощных…
Тепла підлога під плитку: призначення та різновиди Керамічна плитка є найбільш поширеним покриттям для підлоги,…
Очередные изменения в законодательстве Украины окончательно запутали систему начисления пенсионных выплат для граждан. Как следствие,…
З наближенням Нового року багато хто починає планувати святкове меню, шукаючи нові рецепти, щоб вразити…