Джерела рослинних білків із максимальною кількістю протеїнів “Білковими лідерами” рослинного світу є бобові, злакові та горіхи. Серед бобових це соя, сочевиця та горох. Серед злакових – овес, кукурудза і пшениця.
Насамперед зверніть увагу на бобові: сою, квасолю, сочевицю, маш, зелений горошок. Також високий вміст рослинного білка у шпинату, петрушки, часнику, броколі та капусти кольрабі.
Його багато в м’ясі, яйцях і молоці, але є і фрукти з високим вмістом протеїну…. Список фруктів із білками в складі, за допомогою яких можна заповнити їхню нестачу:
- Сушені абрикоси (курага). …
- Родзинки. …
- Гуава. …
- Фініки. …
- Чорнослив. …
- Авокадо. …
- Кумкват. …
- Червона смородина.
Aug 13, 2020