Види бобових продуктів
- Сочевиця Загальна характеристика: Плоскі двоопуклі насіння. …
- Горох Сферичні горошини. …
- Нут Загальна характеристика: Округлі пісочні, жовті або зелені зерна. …
- Квасоля Загальна характеристика: Зерна, що нагадують за формою нирки. …
- Стручкова квасоля …
- Зелена квасоля маш …
- Соя
02-Jun-2020
Овочеві бобові культури призначені для споживання: у вигляді зерен, або бобів (зернобобові культури: горох, квасоля, соя, сочевиця), або у вигляді зелених стручків (стручкова квасоля, горох).
До бобовим відносяться важливі харчові (квасоля, соя, горох, боби) та кормові (конюшина, люцерна) рослини, ряд бобових використовується як фарбувальні, лікарські та технічні.