Яке зростання має бути у підводника?

Служити на підводному човні може матрос, зростання якого не перевищує 168 см.

На що хворіють підводники?

Декомпресійна, або кесонна, хвороба (скорочено ДКБ; на жаргоні водолазів та підводників — кесонка або заламай), також відома як хвороба водолазів — захворювання, що виникає, головним чином, через швидке зниження тиску навколишнього середовища, наприклад, при спливанні, в результаті якого гази, розчинені в …

Що їдять на підводних човнах?

Каша геркулесова, сир плавлений, печінковий паштет, масло, хліб білий, печиво, чай, кава з молоком, цукор, молоко згущене.

Скільки екіпажів на підводному човні?

Служба Майже що на кожній підводному човні є два екіпажу. Коли один іде у відпустку (а вони покладені після кожної автономки), заступає інший.

Які посади на підводному човні?

Список екіпажів підводних човнів

№№ Посада В/Звання
3. Заступник командира пл з політ частини Капітан 3 ранги
4. Помічник командира пл Капітан 3 ранги
5. Командир БЧ-1 Капітан-лейтенант
6. Командир ЕНГ Старший лейтенант

•Jun 19, 2011

Що таке Лікінія?

Лікіній – Портрет Ліцінія на монеті.

Що буде, якщо різко випливти з глибини?

на глибині при великому тиску у крові розчиняється багато повітря. При підйомі водолазу тиск падає, повітря починає бурхливо виділятися з крові, його бульбашки можуть закупорити судини, що може призвести до серйозних захворювань і навіть смерті.

Чим годували німецьких підводників?

На човен вантажилося продовольство та напої вагою понад 12 тонн (12 583 кг), у тому числі:

  • свіже та варене м'ясо – 224 кг
  • ковбасні вироби – 108 кг
  • м'ясні консерви – 2180 кг
  • рибні консерви – 150 кг
  • свіжа картопля – 1750 кг
  • інші овочі – 1555 кг
  • лимони – 416 кг
  • свіжі фрукти – 300 кг
admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Краса і енергія природного каміння

Ми живемо в сучасному світі — світі новітніх матеріалів і високих технологій. Але людська природа,…

24 години ago

Перевод документов на иврит: Важность и особенности

Перевод документов на иврит: Важность и особенности Перевод документов на иврит становится все более актуальным…

24 години ago

Ліки від катаракти: ефективний підхід до лікування та профілактики

Катаракта — серйозне захворювання очей, яке може призвести до повної втрати зору. Сучасна медицина пропонує…

24 години ago

Почему сенсорные диспенсеры для мыла становятся новым стандартом в домах и офисах?

Сенсорные диспенсеры для мыла — это компактные устройства, которые сейчас можно найти практически в каждом…

3 дні ago

Что нужно знать о бренди и арманьяке: секреты выбора

Бренди и арманьяк — это два крепких алкогольных напитка с долгой историей и богатым вкусом.…

3 дні ago

Запчастини для м’ясорубок: продовжуємо термін служби вашого незамінного помічника на кухні

М’ясорубка — це один із найцінніших кухонних приладів, що дозволяє швидко та якісно готувати домашній…

3 дні ago