Яка температура воску?

Усі сучасні воски теж мають низьку температуру. Робоча температура теплих восків +38+39 градусів, депіляцію гарячими плівковими восками роблять за температури +38+42 градуси – абсолютно безпечна і комфортна температура навіть для найделікатніших зон.

Для початку віск потрібно розігріти до 105 градусів, потім остудити до 85, в процесі чого віск розтопиться до кінця. Після цього температуру потрібно зменшити до робочої – близько 60 градусів. Консистенція повинна бути схожа на густу сметану. Гарячий віск випускається зазвичай у гранулах, дисках та брикетах.

Температура воску повинна бути відчутно орячою, але не обпалюючою. У разі якщо віск залишається гарячим, понизте температуру у воскоплаві ще одне поділ.

60°C віск не вимагає змішування зі стеарином, оскільки розроблений спеціально для фігурних свічок) Температура плавлення воску: 60°C, заливати віск рекомендується за 55-60°C.

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Зустрічайте оновлений та надсучасний Toyota Land Cruiser

Новий Toyota Land Cruiser - це справжній виклик стандартам і водночас глибока повага до багаторічної…

10 години ago

Заправка картриджей лазерных принтеров эффективное решение

Заправка картриджей лазерных принтеров — это один из способов сократить расходы на печать без потери…

17 години ago

Тельферы грузоподъемностью 5 тонн: как выбрать надежное оборудование

Выбор тельфера для подъема тяжелых грузов — ответственная задача, особенно если речь идет о мощных…

17 години ago

Тепла підлога під плитку: призначення та різновиди

Тепла підлога під плитку: призначення та різновиди Керамічна плитка є найбільш поширеним покриттям для підлоги,…

18 години ago

Пенсионный адвокат в Украине. Скорая правовая помощь, доступная для всех

Очередные изменения в законодательстве Украины окончательно запутали систему начисления пенсионных выплат для граждан. Как следствие,…

18 години ago

Що приготувати на новорічний стіл: ідеї смачних та оригінальних страв

З наближенням Нового року багато хто починає планувати святкове меню, шукаючи нові рецепти, щоб вразити…

18 години ago