Хоча вершкове масло може виграти з погляду смаку, воно може висушити бісквітні коржі, а маргарин зберігає бісквіт м'яким і допомагає тесту поступово піднятися. Більше того, маргарин також коштує приблизно вдвічі дешевше за вершкове масло.9 черв. 2022 р.
Пам'ятайте! Обов'язково обирайте рафінована рослинна оліящоб не було сторонніх ароматів. При додаванні розтопленого вершкового масла м'якуш бісквіту навпаки буде більш щільним і пружним. Виняток – тісто для кексів, коли використовується вже м'яке вершкове масло, поєднується з цукром.
Високий вміст олії та яєць робить готовий бісквіт вологим, його можна їсти навіть без додаткових просочень. Оскільки рослинна олія не твердне навіть за низьких температур, шифоновий бісквіт не твердне і не сохне набагато довше, ніж класичний бісквіт або женуаз.
Для приготування олійного крему професійні кондитери рекомендують використовувати вершкове масло з жирністю 82,5%. Така висока жирність допоможе крему не розпастися і не розшаруватись у процесі приготування.
Буковель — один з найпопулярніших гірськолижних курортів України, який приваблює туристів зі всієї країни та…
С наступлением холодов каждая женщина стремится обновить свой гардероб и добавить в него комфортные и…
На современной кухне важное значение имеет комфортный доступ к горячей воде. Решением для быстрого подогрева…
Позолочені срібні ланцюжки — це прикраса, яка поєднує елегантність золота з доступністю срібла. Такий аксесуар…
Книги відкривають двері у світ нових знань, емоцій та пригод. Серед усіх жанрів саме художня…
Срібні прикраси вже давно завоювали популярність завдяки своєму елегантному вигляду та універсальності. Цей метал підходить…