Яка найкраща частина свині?

Стегно підходить для більшості страв. Його можна різати на шницелі, гуляш, готувати м'ясні рулети та запікати цілком. Саме з стегнової частини виходить чудова буженина, а кісткову частину запікають, фарширують або залишають на холодець. Найніжніше м'ясо свинячої туші.

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Почему аренда юридического адреса важна для бизнеса

В современном деловом мире юридический адрес компании играет ключевую роль в ее деятельности. Это не…

35 хвилин ago

Набір Вікторія Сікрет 12 спреїв: Ідеальний вибір для подарунка та щоденного догляду

Victoria’s Secret – це легендарний бренд, який асоціюється з розкішшю, витонченістю та бездоганною якістю. Набір…

53 хвилини ago

Камелія: мережа квіткових магазинів у Києві для будь-якого свята

Квіти — це універсальний спосіб виразити емоції, передати теплі почуття або зробити приємний сюрприз близькій…

1 день ago

Переваги прогресивних окулярів, як одна пара окулярів може допомогти на різних дистанціях зору?

Багато людей стикаються з проблемою корекції зору на різні дистанції: необхідність читати зблизька, працювати з…

1 день ago

Міжнародна доставка: основні аспекти митних лімітів та зборів

Сучасний світ відкриває широкі можливості для міжнародних покупок. Онлайн-магазини дозволяють замовляти товари з будь-якого куточка…

1 день ago

Вертикальні електричні радіатори опалення: сучасне рішення для вашого дому

У сучасному світі опалення стає важливим аспектом комфорту в будинку. Одним із новітніх трендів є…

1 день ago