Регулярне споживання білої квасолі покращує імунітет, оскільки в ній міститься більше вітаміну С, ніж у червоних сортах. Також нормалізує обмін речовин, зміцнює нервову систему та покращує травлення.16 лист. 2022 р.
У білої квасолі є вітаміни В1, В2, В3, В6, А, Е, РР, амінокислоти, пектин, рослинна клітковина, калій, кальцій, магній, натрій, йод, мідь, марганець, цинк. У ній більше вітаміну С, ніж у сливах та персиках. У 100 грам знаходиться майже вся добова норма заліза.
У якому вигляді квасоля корисніша Боби і стручки можна порівняти з надійно замкненою скринькою ― вони за будь-якого виду обробки зберігають у собі цінні речовини, тому варена, тушкована, пророщена, консервована квасоля однаково корисна. Найбільш безпечною для здоров'я вважається відварена.
Слухові апарати Volta: Рішення для покращення якості життя людей з вадами слуху Слухові апарати є…
Жалюзи день-ночь являются одними из самых популярных видов оконного оформления благодаря своей функциональности и эстетике.…
Вибір автошколи — важливий крок на шляху до отримання водійських прав. Від правильного вибору залежать…
Успіх будь-якого заходу залежить, зокрема, і від меню. Щоб правильно організувати кейтеринг, необхідно врахувати кілька…
Компанія Roof Best пропонує великий вибір парканів, які відповідають усім сучасним стандартам якості та естетики.…
У сучасному світі домашні кінотеатри стають все популярнішими серед тих, хто цінує якісний перегляд фільмів…