Дагестанський мед визнали найкращим в світі, і за органолептичними властивостями, і за складом. У рамках 22 міжнародного конгресу бджолярів «Апіславія» пройшов конкурс меду, у якому брали участь 40 країн.
Дикий мед джару, який видобувають високо в горах Західної Аджарії, – один з найчистіших натуральних ласощів на Землі. Його роблять тільки в одному місці: у горах Аджарії, у Західній Грузії.
Найбільшим виробником меду залишається Китай, який у 2020 році випустив 500 тис. тонн цієї продукції, що відповідає частці 27%. На другому місці розташувалася Туреччина, на яку припало 5,6% ринку та виробництво 104,1 тис. тонн.
Сенсорные диспенсеры для мыла — это компактные устройства, которые сейчас можно найти практически в каждом…
Бренди и арманьяк — это два крепких алкогольных напитка с долгой историей и богатым вкусом.…
М’ясорубка — це один із найцінніших кухонних приладів, що дозволяє швидко та якісно готувати домашній…
Металочерепиця вже багато років залишається одним із найпопулярніших матеріалів для покрівлі як житлових, так і…
Зварювання є одним із найпоширеніших методів з'єднання металевих конструкцій, і якість зварювальних швів значною мірою…
Коли робочий тиждень завершено і з’являється можливість відпочити, найкращий спосіб провести вихідні – це міні-подорож.…