Гострі, гіркі сорти, напівсолодкі сорти та солодкі сорти. При цьому солодкі сорти містять менше цукру, але й гірких ефірних олій у них менше, і за смаком вони здаються нейтральнішими. Солодку цибулю додають у десерти, салати та дитячі страви, гострі та гіркі – у м'ясні, а півгострі – у рибні.
Ялтинський цибуля – це надзвичайно красивий і смачний сорт ріпчастого цибулі. Він наповнений вітамінами, мінералами та великою кількістю корисних речовин. Плоди цієї рослини мають плескату форму, а її лусочки як зовні, так і всередині. М'якуш такого цибулі дуже соковита та солодка на смак, гіркота в ній абсолютно відсутня.
Пір'я ріпчасте цибулі їстівні, але грубуваті.
за смаку сорти цибулі ділять на гострі, напівгострі та солодкі. Гострота смаку залежить від вмісту в цибулини ефірних олій.
Професійний інструмент є основою для успішного виконання будь-яких завдань — від електромонтажу до складних ремонтних…
Чистая вода — залог здоровья и комфорта в любом доме. Системы очистки воды помогают избавиться…
У сучасному світі правова підтримка стає необхідною частиною життя. Незалежно від того, чи потрібно вам…
Создание уютного и функционального пространства – одна из главных задач при оформлении дома или офиса.…
Компанія «Чернігів Пекедж» більше 13 років працює на українському ринку, пропонуючи сучасні пакувальні рішення. За…
Translate Innova — це не просто бюро перекладів, а справжній партнер для тих, хто прагне…