Як зварити рибу в каструлі смачно та швидко

Що кладуть під час варіння риби в каструлю для покращення її смаку?

Ще для покращення смаку можна покласти у воду морква, коріння петрушки і селери, цибуля. Альтернативний варіант – додати у воду трохи огіркового розсолу, трохи кропу чи свіжого солодкого перцю. Лавровий лист і перець додають тільки до риби, природний запах якої не подобається кулінару.

Як зварити рибу, щоб вона не розвалилася?

Риба вийде щільніше і не розвариться, якщо у воду додати невелику кількість оцту. Час приготування – у середньому 15-30 хвилин, але все залежить від сорту риби. Наприклад, цілого великого коропа слід варити щонайменше 45 хвилин, а осетра — годину-півтори.

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Жіночі зимові кросівки: тренди сезону

Зима – це саме той час року, коли кожна жінка просто зобов’язана купити тепленьку пару…

17 години ago

Життя літніх людей: потреби, турбота і вибір найкращих умов для старості

Старіння — це природний етап життя, який приносить із собою як нові можливості, так і…

20 години ago

Часы швейцарские мастерство проверенное временем

Часы швейцарские — это не просто устройство для отсчета времени, а настоящая легенда часового искусства.…

20 години ago

Как выбрать идеальный мотоцикл: полное руководство 2024

В современном мире мотоциклетной техники выбор подходящей модели становится все более сложной задачей. Растущее разнообразие…

23 години ago

Что такое Edge LED и как она работает

Что такое Edge LED и как она работает Развитие технологий отображения информации значительно изменило качество…

23 години ago

Зимние детские шапки оптом: как выбрать качественную продукцию от украинского производителя

Когда наступают холода, детская одежда становится одной из главных забот родителей. Особое внимание уделяется выбору…

2 дні ago