Ще для покращення смаку можна покласти у воду морква, коріння петрушки і селери, цибуля. Альтернативний варіант – додати у воду трохи огіркового розсолу, трохи кропу чи свіжого солодкого перцю. Лавровий лист і перець додають тільки до риби, природний запах якої не подобається кулінару.
Риба вийде щільніше і не розвариться, якщо у воду додати невелику кількість оцту. Час приготування – у середньому 15-30 хвилин, але все залежить від сорту риби. Наприклад, цілого великого коропа слід варити щонайменше 45 хвилин, а осетра — годину-півтори.
CBD продукція стає все більш популярною, особливо серед тих, хто шукає природні способи підтримати здоров’я…
Новий Toyota Land Cruiser - це справжній виклик стандартам і водночас глибока повага до багаторічної…
Заправка картриджей лазерных принтеров — это один из способов сократить расходы на печать без потери…
Выбор тельфера для подъема тяжелых грузов — ответственная задача, особенно если речь идет о мощных…
Тепла підлога під плитку: призначення та різновиди Керамічна плитка є найбільш поширеним покриттям для підлоги,…
Очередные изменения в законодательстве Украины окончательно запутали систему начисления пенсионных выплат для граждан. Как следствие,…