Основними критеріями тут слугують: Колір – у свіжого м’яса курки він рожевий, у зіпсованого – сірий. Протухла курятина іноді вкривається жовтуватими плямами і не біліє в процесі приготування; Запах – неприємний кислуватий або аміачний душок супроводжує тільки зіпсоване м’ясо, якого краще позбутися.
48 годин Скільки можна зберігати курку в холодильнику – від 4 до 7 градусів – до 48 годин; – від 0 до 4 градусів – 72 години; – ві д-2 до 0 градусів – не більше 4 діб. Зберігати і готувати слід тільки свіжий, якісний продукт.
Сира курятина – джерело особливого виду бактерій, небезпечних для людини, – кампілобактера. Попадання цих мікробів у травну систему призводить до розвитку кампілобактеріозу. Найчастіше ці бактерії потрапляють із погано приготовленою та напівсирою їжею. Термічна обробка їх нейтралізує.
Зима – це саме той час року, коли кожна жінка просто зобов’язана купити тепленьку пару…
Старіння — це природний етап життя, який приносить із собою як нові можливості, так і…
Часы швейцарские — это не просто устройство для отсчета времени, а настоящая легенда часового искусства.…
В современном мире мотоциклетной техники выбор подходящей модели становится все более сложной задачей. Растущее разнообразие…
Что такое Edge LED и как она работает Развитие технологий отображения информации значительно изменило качество…
Когда наступают холода, детская одежда становится одной из главных забот родителей. Особое внимание уделяется выбору…