Зміст:
І це не дивно, адже смак у неї досить нейтральний – у кашу кіноа можна додати багато. У російському інтернеті пишуть, що кіноа по смаку схожа на необроблений рис.
У кіноа містяться речовини, що надають йому гіркоти, а його оболонці є сапоніни, здатні призвести до інтоксикації організму. Тому перед варінням зернятка необхідно замочувати не менш як на 2 години. Найчастіше продукт замочують на ніч чи з ранку, якщо збираються готувати його увечері.
Як тільки каша закипить, переводимо вогонь на слабкий і варимо від 15 до 18 хвилин. Кіноа повинна увібрати в себе всю рідину. Ближче до завершення варіння акуратно перевіряйте готовність каші.
Чому кіноа потрібно обов'язково промивати перед приготуванням Перед тим, як готувати кіноарекомендую ретельно промити її. Справа в тому, що на поверхні крупинок є речовини, які називаються сапоніни. Вони абсолютно натуральні та в природі захищають кіноа від комах, птахів та грибків.
Смак. Біла кіноа відрізняється найбільш ніжним смаком. Червона кіноа інтенсивніше за смаком, хрумка. Чорна кіноа найбільш хрусткий вид крупи, має солодкуватий присмак.
Не можна їсти кіноаякщо у вас індивідуальна непереносимість, панкреатит, холецистит, виразка, гастрит. Обов'язково проконсультуйтеся з лікарем, якщо у вас проблеми із жовчним та нирками.
Якщо крупа без оболонки, то вимочувати її не треба. Однак можна, можливо та перестрахуватися, попередньо промивши під проточною водою. Для крупи характерний поміркований горіховий присмак. Ще більше його розкрити допоможе попереднє обсмажування кіноа протягом кількох хвилин на сковороді.
Мини сыроварня — это компактное и удобное оборудование для приготовления сыра в домашних условиях. Она…
Постельное белье Viluta завоевало популярность благодаря своему качеству и стильному дизайну. Этот бренд предлагает комплекты,…
Ми живемо в сучасному світі — світі новітніх матеріалів і високих технологій. Але людська природа,…
Перевод документов на иврит: Важность и особенности Перевод документов на иврит становится все более актуальным…
Катаракта — серйозне захворювання очей, яке може призвести до повної втрати зору. Сучасна медицина пропонує…
Сенсорные диспенсеры для мыла — это компактные устройства, которые сейчас можно найти практически в каждом…