Інструкція приготування 1. Щоб замісити житнє тісто вручну, змішати у великій мисці закваску, борошно, сіль, мелясу та воду. Перемішати великою ложкою, щоб суміш утворила тісто: на це піде приблизно 15 хвилин, і хоча тісто може бути спочатку трохи липким, треба впоратися з ним
Житнє тісто має бути кислимЦе визначає його якість. Разом з тим, якщо житнього борошна в тісті не більше 50% і ви хочете спекти некислий хліб, зробіть негусту опару (до 100% вологості), візьміть буквально грам 5 стартера на 100 гр.
Косметологічна індустрія постійно розвивається, і професіонали цього напрямку завжди шукають найкраще обладнання для своїх салонів.…
Вологість у повітрі — це важливий фактор, який впливає на комфорт і здоров'я. Високий рівень…
У сучасному світі онлайн-покупки стають невід'ємною частиною нашого життя. Комфорт, широкий вибір товарів і доступність…
Рівне завжди в центрі уваги завдяки своїм актуальним подіям, які цікавлять як місцевих жителів, так…
Регистрация ООО — это важный шаг в создании бизнеса, который позволяет официально оформить юридическое лицо,…
Світ парфумерії зачаровує своєю різноманітністю, пропонуючи кожному знайти аромат, що підкреслить його стиль та унікальність.…