Використовувати бажано продукт, який не замаскує кислий смак, а саме нейтралізує його. З цим завданням чудово справляється харчова сода. Головне – не переборщити з нею. Однієї дрібки буде цілком достатньо.
1Коріння та цибуля очистити, дрібно нарізати і підсмажити в маслі, додавши під час смаження борошно. Після цього покласти томат-пюре, Розмішати, розвести склянкою води (або м'ясним бульйоном) і проварити на слабкому вогні 5-10 хвилин.
Новий Toyota Land Cruiser - це справжній виклик стандартам і водночас глибока повага до багаторічної…
Заправка картриджей лазерных принтеров — это один из способов сократить расходы на печать без потери…
Выбор тельфера для подъема тяжелых грузов — ответственная задача, особенно если речь идет о мощных…
Тепла підлога під плитку: призначення та різновиди Керамічна плитка є найбільш поширеним покриттям для підлоги,…
Очередные изменения в законодательстве Украины окончательно запутали систему начисления пенсионных выплат для граждан. Как следствие,…
З наближенням Нового року багато хто починає планувати святкове меню, шукаючи нові рецепти, щоб вразити…