Сюрстремінг готують з дрібного балтійського оселедця. Її ловлять навесні, засолюють і заквашують за класичним рецептом.. Приблизно за місяць до того, як він опиниться на полиці магазину, оселедець фасують у герметичні консервні банки. При цьому процес бродіння продовжується, і згодом банки здуваються.
Сюрстремінг має солоний смак та видає різкий неприємний запах. Шведи їдять його з вареною картоплею, помідорами, сирою цибулею або хлібцями з олією. Також сюрстремінг може використовуватись для приготування бутербродів.
У сюрстреммінгу – сильний та їдкий запах гниючої риби.
BIOCLINIC — це приватна стоматологічна клініка у Львові, яка пропонує комплексні стоматологічні послуги для дітей…
Черная пятница уже уже совсем скоро, и это прекрасное время, чтобы порадовать себя или близких…
Онлайн-дошка оголошень — це простий і зручний інструмент для пошуку та розміщення оголошень на різні…
Правильный выбор покерного стола для казино или игрового клуба – это не только вопрос стиля,…
Технічний звіт чи висновок – це обов’язковий документ, який використовується для визначення стану конструкцій, споруд…
Модульная мебель BRW Украина – качество за доступную цену Хочется обустроить комнату или весь дом…