Як зробити соковитою смажену рибу

Як правильно посмажити рибу, щоб вона була соковитою?

Сковороду з олією добре прогріваємо. Олія повинна шипіти при попаданні в неї вологи або крапельки води. Шматочки риби кладемо на добре розігріту сковороду на невеликій відстані один від одного. Не потрібно прагнути вивалити в сковорідку всю існуючу рибу, краще підсмажити у кілька прийомів.

Як зробити так, щоб риба при жарінні не розвалювалася?

Однак його дуже легко позбутися. Для цього нарізану рибу потрібно замочити за 20 хвилин до обсмажування в молоці, змішаному із сіллю та перцем (1/4 склянки молока, ½ чайної ложки солі). Молоко усуне неприємний запах, додасть м'ясу м'якість та ніжність. Риба, просочена сіллю, не розвалюватиметься під час смаження.Похожі

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Онлайн курсы интернет маркетинга: откройте для себя мир цифровых технологий и заработка

Онлайн курсы интернет маркетинга https://smartlab-study.com/ru/ – это ваш первый шаг к освоению одной из самых…

18 години ago

Омега-3 оптом: вигідне рішення для вашого бізнесу

Сьогодні харчові добавки стали невід'ємною частиною здорового способу життя, і омега-3 займає особливе місце серед…

3 дні ago

Оптические прицелы: точность и качество от Arsenal911

Для охотников, стрелков и любителей спортивной стрельбы выбор оптического прицела — это важный шаг, который…

3 дні ago

GG.Bet – ваш надійний партнер у світі спорту та кіберспорту

Сучасний світ спорту та кіберспорту постійно розвивається, а разом із ним і можливості для вболівальників…

4 дні ago

Почему аренда авто в Киеве — это удобно и выгодно

Каждый житель или гость столицы рано или поздно сталкивается с необходимостью передвижения по городу. Общественный…

5 днів ago

Восстановление пациентов с ишемической болезнью сердца (ИБС)

Ишемическая болезнь сердца (ИБС) — это серьёзное заболевание, возникающее из-за недостаточного кровоснабжения сердечной мышцы, что…

5 днів ago