Як зробити соковитою смажену рибу

Як правильно посмажити рибу, щоб вона була соковитою?

Сковороду з олією добре прогріваємо. Олія повинна шипіти при попаданні в неї вологи або крапельки води. Шматочки риби кладемо на добре розігріту сковороду на невеликій відстані один від одного. Не потрібно прагнути вивалити в сковорідку всю існуючу рибу, краще підсмажити у кілька прийомів.

Як зробити так, щоб риба при жарінні не розвалювалася?

Однак його дуже легко позбутися. Для цього нарізану рибу потрібно замочити за 20 хвилин до обсмажування в молоці, змішаному із сіллю та перцем (1/4 склянки молока, ½ чайної ложки солі). Молоко усуне неприємний запах, додасть м'ясу м'якість та ніжність. Риба, просочена сіллю, не розвалюватиметься під час смаження.Похожі

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Почему сенсорные диспенсеры для мыла становятся новым стандартом в домах и офисах?

Сенсорные диспенсеры для мыла — это компактные устройства, которые сейчас можно найти практически в каждом…

1 день ago

Что нужно знать о бренди и арманьяке: секреты выбора

Бренди и арманьяк — это два крепких алкогольных напитка с долгой историей и богатым вкусом.…

2 дні ago

Запчастини для м’ясорубок: продовжуємо термін служби вашого незамінного помічника на кухні

М’ясорубка — це один із найцінніших кухонних приладів, що дозволяє швидко та якісно готувати домашній…

2 дні ago

Як технології виробництва впливають на якість металочерепиці

Металочерепиця вже багато років залишається одним із найпопулярніших матеріалів для покрівлі як житлових, так і…

2 дні ago

Як зварювальний дріт впливає на якість зварювальних швів

Зварювання є одним із найпоширеніших методів з'єднання металевих конструкцій, і якість зварювальних швів значною мірою…

2 дні ago

Незабутні тури вихідного дня з Кропивницького: найкращі напрямки для відпочинку

Коли робочий тиждень завершено і з’являється можливість відпочити, найкращий спосіб провести вихідні – це міні-подорож.…

2 дні ago