Сковороду з олією добре прогріваємо. Олія повинна шипіти при попаданні в неї вологи або крапельки води. Шматочки риби кладемо на добре розігріту сковороду на невеликій відстані один від одного. Не потрібно прагнути вивалити в сковорідку всю існуючу рибу, краще підсмажити у кілька прийомів.
Однак його дуже легко позбутися. Для цього нарізану рибу потрібно замочити за 20 хвилин до обсмажування в молоці, змішаному із сіллю та перцем (1/4 склянки молока, ½ чайної ложки солі). Молоко усуне неприємний запах, додасть м'ясу м'якість та ніжність. Риба, просочена сіллю, не розвалюватиметься під час смаження.Похожі
Онлайн курсы интернет маркетинга https://smartlab-study.com/ru/ – это ваш первый шаг к освоению одной из самых…
Сьогодні харчові добавки стали невід'ємною частиною здорового способу життя, і омега-3 займає особливе місце серед…
Для охотников, стрелков и любителей спортивной стрельбы выбор оптического прицела — это важный шаг, который…
Сучасний світ спорту та кіберспорту постійно розвивається, а разом із ним і можливості для вболівальників…
Каждый житель или гость столицы рано или поздно сталкивается с необходимостью передвижения по городу. Общественный…
Ишемическая болезнь сердца (ИБС) — это серьёзное заболевание, возникающее из-за недостаточного кровоснабжения сердечной мышцы, что…