Все, що вам потрібно – це довести до кипіння трохи молока, додати|добавляти| в нього цукрову пудру і пару хвилин проварити. Охолоджену масу можна використовувати для покриття кексів, печива, пряників.
глазур швидко висихає і не липне – буквально хвилин через 10 вона візьметься зверху скоринкою, через 3-4 години затвердіє повністю (якщо шар дуже товстий, то сохнути буде довше, а якщо тоненький, то швидше);
Заправка картриджей лазерных принтеров — это один из способов сократить расходы на печать без потери…
Выбор тельфера для подъема тяжелых грузов — ответственная задача, особенно если речь идет о мощных…
Тепла підлога під плитку: призначення та різновиди Керамічна плитка є найбільш поширеним покриттям для підлоги,…
Очередные изменения в законодательстве Украины окончательно запутали систему начисления пенсионных выплат для граждан. Как следствие,…
З наближенням Нового року багато хто починає планувати святкове меню, шукаючи нові рецепти, щоб вразити…
Выбор ковролина для офиса – это важное решение, которое влияет на комфорт и внешний вид…