Для шашличного м'яса найкраще підійде гранатовий сік. Цибуля. Приготувати м'ясо м'ясо допоможе не сам цибуля, а його сік. Для цього подрібніть цибулю терткою або пропустіть через м'ясорубку і додайте в маринад або на м'ясо.19 лют. 2023 р.
Досить просто залити свинину або яловичину, нарізану порційними шматками, газованою водою і залишити в ній на 4 години. Тарілку при цьому бажано поставити в холодильник. Якщо хочеться отримати більш пряну страву, то можна покласти до м'яса цибулю, зелень та спеції. На півгодини м'ясо слід залити фруктовою водою.
Якщо ви купили не найвдаліший шматок м'яса, додайте в бульйон ложку оцту та варіть м'ясо на мінімальному вогні. Також можна додати кілька ложок соку лимонного. Кислота розм'якшить м'ясні волокна і м'ясо стане м'якшим. Також у бульйон можна додати чайну ложку соди.
Зима – це саме той час року, коли кожна жінка просто зобов’язана купити тепленьку пару…
Старіння — це природний етап життя, який приносить із собою як нові можливості, так і…
Часы швейцарские — это не просто устройство для отсчета времени, а настоящая легенда часового искусства.…
В современном мире мотоциклетной техники выбор подходящей модели становится все более сложной задачей. Растущее разнообразие…
Что такое Edge LED и как она работает Развитие технологий отображения информации значительно изменило качество…
Когда наступают холода, детская одежда становится одной из главных забот родителей. Особое внимание уделяется выбору…