Для шашличного м'яса найкраще підійде гранатовий сік. Цибуля. Приготувати м'ясо м'ясо допоможе не сам цибуля, а його сік. Для цього подрібніть цибулю терткою або пропустіть через м'ясорубку і додайте в маринад або на м'ясо.19 лют. 2023 р.
Як зробити щоб м'ясо тануло у роті?
Досить просто залити свинину або яловичину, нарізану порційними шматками, газованою водою і залишити в ній на 4 години. Тарілку при цьому бажано поставити в холодильник. Якщо хочеться отримати більш пряну страву, то можна покласти до м'яса цибулю, зелень та спеції. На півгодини м'ясо слід залити фруктовою водою.
Як жорстке м'ясо зробити м'яким?
Якщо ви купили не найвдаліший шматок м'яса, додайте в бульйон ложку оцту та варіть м'ясо на мінімальному вогні. Також можна додати кілька ложок соку лимонного. Кислота розм'якшить м'ясні волокна і м'ясо стане м'якшим. Також у бульйон можна додати чайну ложку соди.