Як зробити пиво легко?

Пиво Хмільне

  1. Цукор, хміль та солод залити окропом та варити протягом години.
  2. Додати води до початкового об'єму (9 л) та ввести дріжджі.
  3. Залишити рідину на 3 дні у закритому посуді при температурі 18-20 градусів.
  4. Процідити, розлити по пляшках, закупорити, закріпити пробки дротом і зберігати тиждень у холодному місці.

Jun 11, 2015

Для варіння пива потрібні солод та хміль – це основа. Солод дроблять, потім варять, потім у певний час додають хміль. Це складний процес для новачка, тож для першого разу можна взяти готові екстракти. Додаєте екстракт у воду – і готове.

5. Алгоритм варіння

  1. Нагріваємо воду в каструлі до температури (74°С).
  2. Змішуємо солод та нагріту воду. …
  3. У цей час ставимо грітися воду для промивання до t = 78 C.
  4. Беремо йодну пробу.
  5. Фільтруємо сусло за допомогою води для промивання до отримання потрібного об'єму.
  6. Відливаємо частину сусла в банку, остуджуємо до 25°С і додаємо дріжджі.