Розігрівати піцу необхідно разом із кухлем, наповненим водою. У цьому секрет отримання м'якої скоринки. Використовувати для цього слід кухоль, який застосовується в мікрохвильових печах і має відповідні розміри, щоб поміститися разом з тарілкою з піцею.
Піцу з сухою начинкою достатньо випікати в духовці за 200 градусів 15 хвилин, за умови, що тісто тонке. Піца на традиційному тесті випікатиметься 20-30 хвилин. Виробу із соковитою начинкою потрібно більше часу на приготування, оскільки має випаруватись зайва рідина.
Выбор ковролина для офиса – это важное решение, которое влияет на комфорт и внешний вид…
Качественный маникюрный и педикюрный инструмент — основа работы любого мастера ногтевого сервиса. Магазин Estetic предлагает…
BIOCLINIC — це приватна стоматологічна клініка у Львові, яка пропонує комплексні стоматологічні послуги для дітей…
Черная пятница уже уже совсем скоро, и это прекрасное время, чтобы порадовать себя или близких…
Онлайн-дошка оголошень — це простий і зручний інструмент для пошуку та розміщення оголошень на різні…
Правильный выбор покерного стола для казино или игрового клуба – это не только вопрос стиля,…