починаємо нагрівати поступово до температури не більше 60 градусів. Нагріли до 60 – вимкнули плиту, нехай остигає, як охолоне небагато, знову нагріваємо до 60, періодично сильно трясемо і так протягом дня. Зазвичай після 4-6 таких циклів настоянка цілком готова до вживання.
На чому краще наполягати самогон
Косметологічна індустрія постійно розвивається, і професіонали цього напрямку завжди шукають найкраще обладнання для своїх салонів.…
Вологість у повітрі — це важливий фактор, який впливає на комфорт і здоров'я. Високий рівень…
У сучасному світі онлайн-покупки стають невід'ємною частиною нашого життя. Комфорт, широкий вибір товарів і доступність…
Рівне завжди в центрі уваги завдяки своїм актуальним подіям, які цікавлять як місцевих жителів, так…
Регистрация ООО — это важный шаг в создании бизнеса, который позволяет официально оформить юридическое лицо,…
Світ парфумерії зачаровує своєю різноманітністю, пропонуючи кожному знайти аромат, що підкреслить його стиль та унікальність.…