Як зробити курячі грудки на грилі

Як приготувати курячу грудку, щоб вона була соковитою?

Потрібно взяти велику каструлю, заповнити її на 2/3 водою, воду підсолити як для пасти або пельменів. Довести до кипіння, занурити в окріп курячі грудки та зняти з вогню. Ось у цій остигаючій воді через 20 хвилин ваша грудка приготується до ідеальної м'якості та соковитості всередині.

Як правильно замаринувати філе курки?

Приготувати маринад: змішати соєвий соус, олію, подрібнений часник і мед. Відправити в маринад промиті курячі грудки. Залишити мінімум на 2 години (можна на ніч). Смажити з двох сторін на ґратах або на сковороді-грилі.

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Почему сенсорные диспенсеры для мыла становятся новым стандартом в домах и офисах?

Сенсорные диспенсеры для мыла — это компактные устройства, которые сейчас можно найти практически в каждом…

1 день ago

Что нужно знать о бренди и арманьяке: секреты выбора

Бренди и арманьяк — это два крепких алкогольных напитка с долгой историей и богатым вкусом.…

2 дні ago

Запчастини для м’ясорубок: продовжуємо термін служби вашого незамінного помічника на кухні

М’ясорубка — це один із найцінніших кухонних приладів, що дозволяє швидко та якісно готувати домашній…

2 дні ago

Як технології виробництва впливають на якість металочерепиці

Металочерепиця вже багато років залишається одним із найпопулярніших матеріалів для покрівлі як житлових, так і…

2 дні ago

Як зварювальний дріт впливає на якість зварювальних швів

Зварювання є одним із найпоширеніших методів з'єднання металевих конструкцій, і якість зварювальних швів значною мірою…

2 дні ago

Незабутні тури вихідного дня з Кропивницького: найкращі напрямки для відпочинку

Коли робочий тиждень завершено і з’являється можливість відпочити, найкращий спосіб провести вихідні – це міні-подорож.…

3 дні ago