Як вибрати «гарячу» коптильню Краще купувати пристрій з нержавіючої сталі (Браво), але у продажу є непогані моделі з чорного металу (Кракатау, Етна) із захисним термостійким покриттям.
На дно металевої сковороди (бажано алюмінієвої) покладіть просочену тріску, щоб невелика кількість води разом із тріскою покривало дно. Головне лише покрити дно сковороди, щоб не було шарів тріски, інакше буде занадто багато диму. Правильна кількість тріски вироблятиме потрібну кількість диму.
Химический анализ — это важный процесс, который помогает определить безопасность воды для употребления и использования…
Буковель — один з найпопулярніших гірськолижних курортів України, який приваблює туристів зі всієї країни та…
С наступлением холодов каждая женщина стремится обновить свой гардероб и добавить в него комфортные и…
На современной кухне важное значение имеет комфортный доступ к горячей воде. Решением для быстрого подогрева…
Позолочені срібні ланцюжки — це прикраса, яка поєднує елегантність золота з доступністю срібла. Такий аксесуар…
Книги відкривають двері у світ нових знань, емоцій та пригод. Серед усіх жанрів саме художня…