Якщо після довгого часу зефір не застиг, дайте йому постояти ще пару годинМожливо, вологість у приміщенні надто висока і зефіру потрібно більше часу на стабілізацію. Якщо і після цього нічого не змінилося, спробуйте перенести зефір в якусь іншу кімнату, де вологість може бути меншою.
Ні, домашній зефір може не стабілізувати через високу температуру духовки та дегідратора (мінімум 35°С)- зефір швидко висохне зовні і буде вологі всередині. Краще купіть вологопоглинач, він Вам і вдома знадобиться, якщо у Вас велика вологість. У сенсі не сохне? Це зефір, це не меренг!
Химический анализ — это важный процесс, который помогает определить безопасность воды для употребления и использования…
Буковель — один з найпопулярніших гірськолижних курортів України, який приваблює туристів зі всієї країни та…
С наступлением холодов каждая женщина стремится обновить свой гардероб и добавить в него комфортные и…
На современной кухне важное значение имеет комфортный доступ к горячей воде. Решением для быстрого подогрева…
Позолочені срібні ланцюжки — це прикраса, яка поєднує елегантність золота з доступністю срібла. Такий аксесуар…
Книги відкривають двері у світ нових знань, емоцій та пригод. Серед усіх жанрів саме художня…