Хліб випікається у чавунній каструлі. У великій мисці, лопаткою або віночком, змішати воду, сіль та дріжджі/або закваску. Додати|добавляти| муку|борошно| і перемішати силіконовою лопатою/дерев'яною ложкою або рукою до зникнення сухого борошна (тісто виходить досить вологим і липким).
Формовий хліб випікається у металевій формі. А подовий – на поду печі, так називають дно топки. У справжніх піцеріях у печах випікають піцу. А в домашніх духовках роль пода виконує лист, металевий лист або пекарський камінь.
Заправка картриджей лазерных принтеров — это один из способов сократить расходы на печать без потери…
Выбор тельфера для подъема тяжелых грузов — ответственная задача, особенно если речь идет о мощных…
Тепла підлога під плитку: призначення та різновиди Керамічна плитка є найбільш поширеним покриттям для підлоги,…
Очередные изменения в законодательстве Украины окончательно запутали систему начисления пенсионных выплат для граждан. Как следствие,…
З наближенням Нового року багато хто починає планувати святкове меню, шукаючи нові рецепти, щоб вразити…
Выбор ковролина для офиса – это важное решение, которое влияет на комфорт и внешний вид…