Створення штучного меду стало можливим завдяки синтетичній біології. Так називається відносно новий науковий напрям, в рамках якого вчені намагаються створити синтетичні аналоги речовин, що знаходяться в природі. В рамках проекту MeliBio вони відтворюють сполуки, що містяться у бджолиному меді.
Штучний мед отримують за допомогою кислотного гідролізу цукрових буряків або очерету, використовуючи лимонну або іншу органічну кислоту. Сік випаровується до потрібної густоти, набуваючи жовтого кольору та консистенції меду.
Сенсорные диспенсеры для мыла — это компактные устройства, которые сейчас можно найти практически в каждом…
Бренди и арманьяк — это два крепких алкогольных напитка с долгой историей и богатым вкусом.…
М’ясорубка — це один із найцінніших кухонних приладів, що дозволяє швидко та якісно готувати домашній…
Металочерепиця вже багато років залишається одним із найпопулярніших матеріалів для покрівлі як житлових, так і…
Зварювання є одним із найпоширеніших методів з'єднання металевих конструкцій, і якість зварювальних швів значною мірою…
Коли робочий тиждень завершено і з’являється можливість відпочити, найкращий спосіб провести вихідні – це міні-подорож.…