Якщо цукати засохли, чи можна розм'якшити? Можна, але все ж таки згадайте, коли ви їх купували, раптом вже не варто ними користуватися. Для розм'якшення цукатів поваріть їх у цукровому сиропі на повільному вогніСпробуйте на смак раз на 10 хвилин.
Для замочування цукатів рекомендують використовувати ром чи брендіАле, на мій погляд, для цієї мети чудово підходять коньяк, херес, граппа, апельсиновий лікер Cointreau або вишневий Kirschwasser. А ще можна змішати кілька напоїв та отримати просто чудовий аромат.
Сучасний світ відкриває широкі можливості для міжнародних покупок. Онлайн-магазини дозволяють замовляти товари з будь-якого куточка…
У сучасному світі опалення стає важливим аспектом комфорту в будинку. Одним із новітніх трендів є…
Химический анализ — это важный процесс, который помогает определить безопасность воды для употребления и использования…
Буковель — один з найпопулярніших гірськолижних курортів України, який приваблює туристів зі всієї країни та…
С наступлением холодов каждая женщина стремится обновить свой гардероб и добавить в него комфортные и…
На современной кухне важное значение имеет комфортный доступ к горячей воде. Решением для быстрого подогрева…