Буряк у сирому вигляді краще у складі інших страв, найчастіше салатів або закусок. Вводити продукт у раціон потрібно поступово, не надто захоплюватися – достатньо близько 100-150 г сирих буряків на день. Коренеплід потрібно натерти на тертці, бажано дрібної, додати інші овочі, наприклад моркву, капусту, зелень, цибулю.
Як швидко зварити буряк на вогні Залийте гарячою водою так, щоб вона повністю покривала овочі на 10-12 см. Потім поставте на сильний вогонь та варіть після закипання 15-20 хвилин. Потім помістіть буряки під крижану воду – бажано проточну. Або приготуйте миску з холодною водою з додаванням льоду.
Чистая вода — залог здоровья и комфорта в любом доме. Системы очистки воды помогают избавиться…
У сучасному світі правова підтримка стає необхідною частиною життя. Незалежно від того, чи потрібно вам…
Создание уютного и функционального пространства – одна из главных задач при оформлении дома или офиса.…
Компанія «Чернігів Пекедж» більше 13 років працює на українському ринку, пропонуючи сучасні пакувальні рішення. За…
Translate Innova — це не просто бюро перекладів, а справжній партнер для тих, хто прагне…
Іграшки – це невід'ємна частина дитинства. Вони сприяють розвитку креативності, моторики, соціальних навичок та навіть…