Чому при варінні голубці розвалюються?
Голубці будуть розвалюватися, якщо ви намагаєтеся приготувати їх із сирої капусти. Капустяні листи потрібно приварювати і обов'язково видалити товсту частину листа біля основи. Сирий капустяний лист ви ніколи не повернете так, як потрібно. Також голубці розвалюватимуться, якщо ви неправильно покладете їх у форму або каструлю.
Як правильно гасити голубці?
Розігріваємо сковороду, наливаємо на неї олію, викладаємо цибулю, обсмажуємо 2 хвилини. Потім додаємо моркву та обсмажуємо ще протягом 1-2 хвилин. У товстостінну каструлю (я беру каченицю) викладаємо обсмажені голубціПотім обсмажені овочі і заливаємо все свіженьким бульйоном (або просто водою).