Ацетат кальцію отримують обробкою оксиду, гідроксиду, карбонату кальцію або їх суміші 52-65% оцтової кислотою при стехіометричному співвідношенні вихідних компонентів з подальшою кристалізацією і сушінням продукту.
У лабораторних умовах ацетат натрію утворюється при взаємодії оцтової кислоти, наприклад, з карбонатом натрію, гідрокарбонатом натрію або гідроксидом натрію.
Ацетат кальцію (E263) – одна з найпоширеніших харчових добавок. Вона використовується в харчовій промисловості як консервант і регулятор кислотності. Така добавка входить до складу консервованих фруктів та овочів, кондитерських та хлібобулочних виробів та плавлених сирів.
Сенсорные диспенсеры для мыла — это компактные устройства, которые сейчас можно найти практически в каждом…
Бренди и арманьяк — это два крепких алкогольных напитка с долгой историей и богатым вкусом.…
М’ясорубка — це один із найцінніших кухонних приладів, що дозволяє швидко та якісно готувати домашній…
Металочерепиця вже багато років залишається одним із найпопулярніших матеріалів для покрівлі як житлових, так і…
Зварювання є одним із найпоширеніших методів з'єднання металевих конструкцій, і якість зварювальних швів значною мірою…
Коли робочий тиждень завершено і з’являється можливість відпочити, найкращий спосіб провести вихідні – це міні-подорож.…