Ацетат кальцію отримують обробкою оксиду, гідроксиду, карбонату кальцію або їх суміші 52-65% оцтової кислотою при стехіометричному співвідношенні вихідних компонентів з подальшою кристалізацією і сушінням продукту.
У лабораторних умовах ацетат натрію утворюється при взаємодії оцтової кислоти, наприклад, з карбонатом натрію, гідрокарбонатом натрію або гідроксидом натрію.
Ацетат кальцію (E263) – одна з найпоширеніших харчових добавок. Вона використовується в харчовій промисловості як консервант і регулятор кислотності. Така добавка входить до складу консервованих фруктів та овочів, кондитерських та хлібобулочних виробів та плавлених сирів.
Старіння — це природний етап життя, який приносить із собою як нові можливості, так і…
Часы швейцарские — это не просто устройство для отсчета времени, а настоящая легенда часового искусства.…
В современном мире мотоциклетной техники выбор подходящей модели становится все более сложной задачей. Растущее разнообразие…
Что такое Edge LED и как она работает Развитие технологий отображения информации значительно изменило качество…
Когда наступают холода, детская одежда становится одной из главных забот родителей. Особое внимание уделяется выбору…
Автомобильный аккумулятор — это ключевой компонент любой машины, обеспечивающий работу электрооборудования и запуск двигателя. Если…