Як зробити 10% цукровий сироп

Скільки потрібно цукру на 1 літр сиропу?

Точна концентрація цих інгредієнтів багато в чому залежить від конкретної страви. Сироп для варення: 200 – 300 г цукру на 1 літр води. Сироп для просочення бісквіту: 100 г цукрового піску на 100 мл води.

Скільки градусів має бути цукровий сироп?

Температура сиропу 105–110°С. Потрібно охолодити великий і вказівний пальці у воді і дуже швидко опустити їх у сироп. Між пальцями простягнеться стійка нитка розміром 3-5 мм. На поверхні киплячого сиропу виявляться маленькі бульбашки.

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Рекомендации по установке и использованию систем очистки воды

Чистая вода — залог здоровья и комфорта в любом доме. Системы очистки воды помогают избавиться…

10 години ago

Як обрати надійного адвоката у Вінниці: поради та рекомендації

У сучасному світі правова підтримка стає необхідною частиною життя. Незалежно від того, чи потрібно вам…

1 день ago

Мебель на заказ по индивидуальным размерам идеальное решение для любого интерьера

Создание уютного и функционального пространства – одна из главных задач при оформлении дома или офиса.…

1 день ago

Кур’єрські пакети від «Чернігів Пекедж» — гарантія надійної доставки

Компанія «Чернігів Пекедж» більше 13 років працює на українському ринку, пропонуючи сучасні пакувальні рішення. За…

1 день ago

Бюро перекладів Translate Innova

Translate Innova — це не просто бюро перекладів, а справжній партнер для тих, хто прагне…

1 день ago

Як обрати найкращі дитячі іграшки: практичні поради для батьків

Іграшки – це невід'ємна частина дитинства. Вони сприяють розвитку креативності, моторики, соціальних навичок та навіть…

1 день ago