Як зберігати м'ясо для стейку?

Невеликі стейки покладіть на харчовий пергамент і відправте до холодильної камери на 3-4 години. Після цього часу дістаньте м'ясо з холодильника, покладіть його в спеціальний вакуумний пакет для продуктів або рясно оберніть його в харчову плівку – це захистить яловичину від промерзання та псування.

Тож читайте інструкцію. Курка, індичка та інший птах може зберігатися в холодильнику всього 1–2 дні у сирому вигляді та 3–4 — у приготованому. Свинина, яловичина та інше сире червоне м'ясо проживе в холодильнику цілих 5 днів. А ось після приготування не рекомендується зберігати його понад 4 доби.

Одне з найважливіших умов – Температура зберігання. Вона має бути близька до нуля градусів за Цельсієм, але не нижче, тому що нам не потрібно, щоб м'ясо замерзло. Є два види витримки м'яса: волога та суха. В першому випадку м'ясо витримують у вакуумному пакеті, без доступу повітря, а у другому – як є, нічим не прикриваючи.

При мінус 12°С зберігають: яловичину – 8, свинину – 3, баранину – 6, гусей, качок, індичок – 8 діб. Охолоджене м'ясо у тушах при вологості 85% та температурі зберігання охолодженого м'яса мінус 1°С можна зберігати: яловичину – 16 діб, свинину – 12, субпродукти – не більше 2 діб.

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Кушетка косметологічна: важливий елемент професійного обладнання

Косметологічна індустрія постійно розвивається, і професіонали цього напрямку завжди шукають найкраще обладнання для своїх салонів.…

14 години ago

Осушувач повітря: ефективне рішення для комфорту у вашому домі

Вологість у повітрі — це важливий фактор, який впливає на комфорт і здоров'я. Високий рівень…

14 години ago

Шопінг нового рівня: зручність, економія та стиль разом із Kasta

У сучасному світі онлайн-покупки стають невід'ємною частиною нашого життя. Комфорт, широкий вибір товарів і доступність…

14 години ago

Новини Рівного, погода та курс долара: все, що потрібно знати

Рівне завжди в центрі уваги завдяки своїм актуальним подіям, які цікавлять як місцевих жителів, так…

17 години ago

Регистрация ООО у нотариуса: основные аспекты

Регистрация ООО — это важный шаг в создании бизнеса, который позволяет официально оформить юридическое лицо,…

17 години ago

Парфумерна Лавка: Ваш гід у світі розкішних ароматів

Світ парфумерії зачаровує своєю різноманітністю, пропонуючи кожному знайти аромат, що підкреслить його стиль та унікальність.…

1 день ago