Як зберігати готовий коза?

Якщо ви придбали 1-2 штуки і плануєте з'їсти протягом тижня, то можна зберігати в холодильнику при t-5-7`C. Якщо ж вирішили відкласти на більш тривалий термін або придбали велику кількість, краще зберігати в морозильнику при нижчих температурах, це дозволить зберегти свіжість вашої кози.29 Jan 2018

Термін зберігання: Зберігати при температурі +2+6 градусів за відносної вологості повітря 75-78% не більше 15 діб.

Як і скільки зберігати Кази можна, можливо зберігати в холодильнику протягом тижня, загорнувши у папір. Можна ковбасу заморозити, але тримати в морозилці не більше 2-3 місяців продукт дуже жирний і довге зберігання не витримає навіть при низьких температурах.

Так воно протримається 3-5 діб. У звичайному вигляді на другу добу воно почне псуватися. Або його можна заморозити, що не зовсім бажано. Максимум конина у замороженому вигляді зберігатиме свої корисні властивості близько двох тижнів.