Зміст:
Покрокове приготування
Взагалі масалу – це індійський напій на основі чорного чаю та спецій. Цей варіант зовсім екзотичний – блакитна масалу – Виготовлена вона на основі синього чаю Анчан та спецій. Синій чай у чистому вигляді, а саме рослина кліторію, мені одного разу доводилося куштувати – дуже гарний виходить яскравий напій.синього кольору.
Як правильно заварювати та пити синій
У Таїланді анчан п'ють переважно охолодженим, заварюючи його з невеликою кількістю лемонграсу та м'яти. Часто додають у готовий напій сік лайма або лимона, і тоді бірюзово-синій колір змінюється настільки ж насичений фіолетовий.
Щоб чай розкрив свій смак і аромат, важливо правильно його заварювати. З ємностей найкраще підійде скляний або глиняний заварювальний чайник. Спочатку чайник обдають окропом, тому кладуть необхідну кількість листя. чаю та заливають водою температури не більше 65 градусів. Щоб наполягати, чаю потрібно 5 хвилин.
Чай масалу — це пряний напій, що бадьорить, який готується з так званими «теплими» спеціями. У більшості рецептів чаю використовується один або декілька з наступних видів спецій: кардамон, кориця, імбир, насіння фенхелю, чорний перець та гвоздика.
Покращує метаболізм, нормалізує кров'яний тиск. Позитивно впливає серцеву діяльність. Має протизапальні властивості, підвищує імунітет.
В процессе утепления дома или ремонта неизбежно возникает вопрос: где лучше купить качественный утеплитель в…
Barnhouse — це сучасний стиль, який поєднує функціональність з мінімалізмом. Він підходить для котеджів завдяки…
Цветы всегда были и остаются универсальным подарком для выражения любви, уважения и благодарности. Сегодня благодаря…
В современном мире многие сталкиваются с необходимостью мелкого ремонта, сборки мебели или других бытовых задач,…
Сучасний світ, сповнений суєти та постійного інформаційного потоку, часто залишає мало місця для справжнього самопізнання…
Украшения из золота всегда были символом статуса, вкуса и утончённости. Они подчеркивают стиль, добавляют образу…