Як закривати дріжджове тісто?

Опару накрити рушником або фольгою і поставити на 15 хвилин у тепле місце. Поблизу опалювальних приладів або під променями сонця ваше тісто підійде дуже швидко. Коли об’єм опари збільшиться вдвічі і на посипаній борошном поверхні утворяться добре помітні тріщини, можна додавати інші продукти.

Обов’язково просійте борошно, щоб наситити його киснем, тоді тісто вийде більш повітряним. Посуд із тістом накривають серветкою або рушником, але не кришкою: тісто має “дихати”.

Тісто накривають тканиною і залишають для бродіння ще на 2-3 години. За час бродіння тісто обминають 2-3 рази. Тісто, що вибродило, збільшується в об’ємі вдвічі, при натисканні на поверхню ямка повільно вирівнюється, тісто не прилипає до рук і відстає від стінок посуду.

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Рекомендации по установке и использованию систем очистки воды

Чистая вода — залог здоровья и комфорта в любом доме. Системы очистки воды помогают избавиться…

7 години ago

Як обрати надійного адвоката у Вінниці: поради та рекомендації

У сучасному світі правова підтримка стає необхідною частиною життя. Незалежно від того, чи потрібно вам…

1 день ago

Мебель на заказ по индивидуальным размерам идеальное решение для любого интерьера

Создание уютного и функционального пространства – одна из главных задач при оформлении дома или офиса.…

1 день ago

Кур’єрські пакети від «Чернігів Пекедж» — гарантія надійної доставки

Компанія «Чернігів Пекедж» більше 13 років працює на українському ринку, пропонуючи сучасні пакувальні рішення. За…

1 день ago

Бюро перекладів Translate Innova

Translate Innova — це не просто бюро перекладів, а справжній партнер для тих, хто прагне…

1 день ago

Як обрати найкращі дитячі іграшки: практичні поради для батьків

Іграшки – це невід'ємна частина дитинства. Вони сприяють розвитку креативності, моторики, соціальних навичок та навіть…

1 день ago