У жодному разі не можна їсти сирі або погано проварені боби, тому що в них трапляються токсичні речовини, які під час теплової обробки руйнуються.
Боби використовують для приготування безлічі салатів, супів і основних страв різних кухонь, переважно японської, китайської та індійської, а також вегетаріанської та сироїдської. До зернобобових культур відносять горох, сочевицю, нут, чину і багато інших рослин.
Незважаючи на те що бобові смачні та корисні, не потрібно їх їсти занадто часто. Вживайте в їжу квасолю, горох або нут не частіше ніж двічі-тричі на тиждень, невеликими порціями як добавку до основних страв, а ліпше – як компоненти в салатах або супах.
Світ парфумерії зачаровує своєю різноманітністю, пропонуючи кожному знайти аромат, що підкреслить його стиль та унікальність.…
В современном деловом мире юридический адрес компании играет ключевую роль в ее деятельности. Это не…
Victoria’s Secret – це легендарний бренд, який асоціюється з розкішшю, витонченістю та бездоганною якістю. Набір…
Квіти — це універсальний спосіб виразити емоції, передати теплі почуття або зробити приємний сюрприз близькій…
Багато людей стикаються з проблемою корекції зору на різні дистанції: необхідність читати зблизька, працювати з…
Сучасний світ відкриває широкі можливості для міжнародних покупок. Онлайн-магазини дозволяють замовляти товари з будь-якого куточка…