Зміст:
Пиво Хмільне
Jun 11, 2015
Так називається процес запарювання дробленого солоду гарячою водою. У каструлю наливаємо 25 літрів води та нагріваємо до 70°С. Пересипаємо 4 кг солоду в мішечок тканини, опускаємо у воду, накриваємо кришкою і варимо 1,5 години не дозволяючи температурі води підніматися вище 72°С або опуститися нижче 65°С.
Для варіння пива потрібні солод та хміль – це основа. Солод дроблять, потім варятьпотім у певний час додають хміль. Це складний процес для новачка, тож для першого разу можна взяти готові екстракти. Додаєте екстракт у воду – і готове.
Варіння однієї партії пива займає 8-10 годин.
Але за російськими правилами — не можна Згідно з ГОСТом пиво – це «пінявий напій, отриманий з пивоварного солоду, хмелю та/або хмелепродуктів та води із застосуванням або без застосування зернопродуктів, цукромістких продуктів».
Необхідні інгредієнти для домашнього пивоваріння
May 7, 2019
"Додайте 0.5 кг. СНСЭ до рекомендованого 1 кг. цукру-декстрози. Це дозволить не тільки підвищити солодовий смак вашого пива, але також зробити його трохи міцніше, не руйнуючи природний характер пива.
CBD продукція стає все більш популярною, особливо серед тих, хто шукає природні способи підтримати здоров’я…
Новий Toyota Land Cruiser - це справжній виклик стандартам і водночас глибока повага до багаторічної…
Заправка картриджей лазерных принтеров — это один из способов сократить расходы на печать без потери…
Выбор тельфера для подъема тяжелых грузов — ответственная задача, особенно если речь идет о мощных…
Тепла підлога під плитку: призначення та різновиди Керамічна плитка є найбільш поширеним покриттям для підлоги,…
Очередные изменения в законодательстве Украины окончательно запутали систему начисления пенсионных выплат для граждан. Как следствие,…