Зміст:
на духовці потрібно налаштувати мінімальну температуру, не вище 40 градусів і включити вентилятор конвекції, спочатку настроївши духовку на режим конвекції, з відкритими дверцятами духовки.
Рибу скласти у ємність шарами, пересипаючи кожен шар сіллю. Крім того, кожну рибку потрібно натерти сіллю зсередини в черевці. Зверху покладеної риби поставити плоску тарілку і гніт (вантаж), залишивши рибу у прохолодному місці (у холодильнику) на кілька днів.
Час сушіння та в'ялення. Для сушіння риби холодним способом необхідно було 1,5 – 2 місяці, для гарячого висушування – 5-6 годин.
Скільки тримати рибу у солі перед сушінням
Jul 13, 2018
Починають сушіння з мінімальної температури 40°С, встановивши деко або решітку на середній рівень і ввімкнувши режим конвекції. Дверцята в духовці потрібно трохи відкрити, витримати заготовки в такому режимі 60-90 хвилин, потім підняти температуру до 80°С.
Як в'ялити рибу в духовці
Технологія в'ялення риби Для цього в ємність для посолу наливають тузлук у кількості 20-30% від маси. риби-сирцю. Рибу укладають у ємність рядами, пересипаючи кожен ряд сіллю. Сіль по рядах розподіляється нерівномірно: на нижні ряди дають менше солі, на верхні – більше. Для рівномірного просолювання рибу перемішують.
Сучасний світ відкриває широкі можливості для міжнародних покупок. Онлайн-магазини дозволяють замовляти товари з будь-якого куточка…
У сучасному світі опалення стає важливим аспектом комфорту в будинку. Одним із новітніх трендів є…
Химический анализ — это важный процесс, который помогает определить безопасность воды для употребления и использования…
Буковель — один з найпопулярніших гірськолижних курортів України, який приваблює туристів зі всієї країни та…
С наступлением холодов каждая женщина стремится обновить свой гардероб и добавить в него комфортные и…
На современной кухне важное значение имеет комфортный доступ к горячей воде. Решением для быстрого подогрева…