Підготовлені гриби потрібно викласти на решітку мікрохвильової печі і поставити в піч на 15-20 хв при максимальній потужності. Потім їх необхідно досушити при кімнатній температурі або знову в мікрохвильовій печі, ставлячи на 1-2 хв при низькій потужності.
Сушіння грибів у духовці з конвекцією – найпростіший спосіб заготівлі грибів на зиму. Для сушіння підходять усі види трубчастих грибів (капелюшки знизу схожі на губку), але найсмачнішими з них є білі (Боровики).
Потрібно лише викласти підготовлені гриби на піддони, виставити температуру ~40–50°C. Час сушіння грибів у дегідрататорі становить всього 10–12 годин.
Наприклад, білі, підберезники та подосиновики мають трубчасту структуру, вони ідеальні для сушіння. Однак деякі гриби краще зберігають текстуру, якщо їх заморозити. Для цього годяться майже всі види, єдиний виняток білий гриб. Його краще все ж сушититак аромат збережеться повною мірою.
Серед багатьох ММОРПГ ігор, Lineage 2 залишається однією з найпопулярніших ігор, особливо завдяки її класичній…
Интернет – гибкий коммерческий ресурс. Поэтому владельцы бизнеса любого сегмента обращаются к онлайн-маркетингу. Основной целью…
Бюро перекладів у центрі Києва — це зручний та ефективний сервіс для мешканців і гостей…
В поисках идеального торта для праздника важно найти нечто особенное и вкусное, что не оставит…
Слухові апарати стають важливим інструментом для людей з порушенням слуху, дозволяючи їм повернутися до повноцінного…
Выбор качественной тактической обуви — залог комфорта и безопасности в любых условиях. Украинская тактическая обувь…