Баклажан отруйний практично повністю – їстівні тільки плоди цієї рослини, і тільки після термічної обробки. Якщо з'їсти сирі плоди баклажана, можна отруїтися! Справа в тому що у шкірці плодів міститься алкалоїд соланін, що викликає викликає діарею, нудоту і сплутаність свідомості.
У деталях не розповідатиму, але спочатку баклажан потрапив до Китаю, де місцеві садівники-городники проробили за кілька століть величезну роботу з позбавлення баклажана характерної гіркоти і збільшення плодів. Пізніше арабські торговці Великим шовковим шляхом привезли його на Близький Схід, в Африку та Західну Європу.
Когда наступают холода, детская одежда становится одной из главных забот родителей. Особое внимание уделяется выбору…
Автомобильный аккумулятор — это ключевой компонент любой машины, обеспечивающий работу электрооборудования и запуск двигателя. Если…
Такі розваги як азартні ігри https://azart-games.com/category/gambling/ приваблюють з кожним днем все більше прихильників. Але далеко не…
Сельскохозяйственная техника — это основа эффективного и продуктивного земледелия. Однако даже самые надежные машины со…
Дерев'яна карта світу або України — це не лише стильний елемент декору, але й відмінний…
В некоторых случаях вызов сантехника в Киеве становится неотложной необходимостью, особенно если возникают проблемы, связанные…