Як правильно та смачно посмажити гриби?
Як смажити гриби Насипаєте підготовлені гриби і смажте, не зменшуючи вогонь і часто помішуючи, поки на грибах не з'явиться рум'яна скоринка. Тепер можна додати олію та прянощі, у тому числі сіль. Їстівні лісові гриби краще навпаки смажити в олії, і не скупитися.
Як правильно готувати гриби?
Під час варіння свіжих грибів рекомендуємо покласти у воду очищену цибулину, якщо вона посиніє, отже, в каструлі є отруйний гриб. Будь-які гриби варять не більше 20 хвилин після закипання. Грузді та сироїжки варять 5 хвилин, маслюки – 7 хвилин, білі та подосиновики – 10 хвилин. Зморшки варять у підсоленій воді 15 хвилин.