Як швидко зварити м'ясо старої курки

Як зробити м'ясо старої курки?

Спочатку остудіть курку холодною водою, а потім просушіть ганчірочкою. Опалити суху несушку, що остигла! По-друге, покладіть її у поліетиленовий пакет. І відправляйте у холодильник на 2 або 3 доби.

Скільки часу потрібно варити стару курку?

Щоб курка добре зварилася, визначте час варіння так: Молодий птах (до 1 року) – 1-1,5 години з моменту закипання води. Доросла курка старша за рік – мінімум 2 години, півень – 3-5 годин. Заморожену курку варіть після розморожування так само, як і свіжого птаха.

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Стоматологічна клініка BIOCLINIC у Львові: професійний догляд для всієї родини

BIOCLINIC — це приватна стоматологічна клініка у Львові, яка пропонує комплексні стоматологічні послуги для дітей…

10 години ago

ТОП-5 подарков для чистоты в доме, которые понравятся каждой хозяйке

Черная пятница уже уже совсем скоро, и это прекрасное время, чтобы порадовать себя или близких…

19 години ago

Поради щодо ефективного використання дошки оголошень для пошуку товарів і послуг

Онлайн-дошка оголошень — це простий і зручний інструмент для пошуку та розміщення оголошень на різні…

1 день ago

Как правильно выбрать покерные столы для казино и игровых заведений

Правильный выбор покерного стола для казино или игрового клуба – это не только вопрос стиля,…

1 день ago

Технічний звіт та висновок: коли і навіщо потрібен?

Технічний звіт чи висновок – це обов’язковий документ, який використовується для визначення стану конструкцій, споруд…

1 день ago

Модульная мебель BRW Украина представлена в официальном интернет-магазине фабрики gerborua.shop

Модульная мебель BRW Украина – качество за доступную цену Хочется обустроить комнату или весь дом…

1 день ago