Як швидко зварити м'ясо старої курки

Як зробити м'ясо старої курки?

Спочатку остудіть курку холодною водою, а потім просушіть ганчірочкою. Опалити суху несушку, що остигла! По-друге, покладіть її у поліетиленовий пакет. І відправляйте у холодильник на 2 або 3 доби.

Скільки часу потрібно варити стару курку?

Щоб курка добре зварилася, визначте час варіння так: Молодий птах (до 1 року) – 1-1,5 години з моменту закипання води. Доросла курка старша за рік – мінімум 2 години, півень – 3-5 годин. Заморожену курку варіть після розморожування так само, як і свіжого птаха.

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Як обрати надійного адвоката у Вінниці: поради та рекомендації

У сучасному світі правова підтримка стає необхідною частиною життя. Незалежно від того, чи потрібно вам…

34 хвилини ago

Мебель на заказ по индивидуальным размерам идеальное решение для любого интерьера

Создание уютного и функционального пространства – одна из главных задач при оформлении дома или офиса.…

1 годину ago

Кур’єрські пакети від «Чернігів Пекедж» — гарантія надійної доставки

Компанія «Чернігів Пекедж» більше 13 років працює на українському ринку, пропонуючи сучасні пакувальні рішення. За…

1 годину ago

Бюро перекладів Translate Innova

Translate Innova — це не просто бюро перекладів, а справжній партнер для тих, хто прагне…

1 годину ago

Як обрати найкращі дитячі іграшки: практичні поради для батьків

Іграшки – це невід'ємна частина дитинства. Вони сприяють розвитку креативності, моторики, соціальних навичок та навіть…

3 години ago

Где купить утеплитель для дома в Украине?

В процессе утепления дома или ремонта неизбежно возникает вопрос: где лучше купить качественный утеплитель в…

23 години ago