Спочатку остудіть курку холодною водою, а потім просушіть ганчірочкою. Опалити суху несушку, що остигла! По-друге, покладіть її у поліетиленовий пакет. І відправляйте у холодильник на 2 або 3 доби.
Щоб курка добре зварилася, визначте час варіння так: Молодий птах (до 1 року) – 1-1,5 години з моменту закипання води. Доросла курка старша за рік – мінімум 2 години, півень – 3-5 годин. Заморожену курку варіть після розморожування так само, як і свіжого птаха.
BIOCLINIC — це приватна стоматологічна клініка у Львові, яка пропонує комплексні стоматологічні послуги для дітей…
Черная пятница уже уже совсем скоро, и это прекрасное время, чтобы порадовать себя или близких…
Онлайн-дошка оголошень — це простий і зручний інструмент для пошуку та розміщення оголошень на різні…
Правильный выбор покерного стола для казино или игрового клуба – это не только вопрос стиля,…
Технічний звіт чи висновок – це обов’язковий документ, який використовується для визначення стану конструкцій, споруд…
Модульная мебель BRW Украина – качество за доступную цену Хочется обустроить комнату или весь дом…