Невелика дрібка харчової соди закидається в каструлю з окропом, в якій вариться горох.. І відбувається диво – горошок розварюється протягом 20 хвилин.
Як ще прискорити процес Після закипання додайте в горох пару ложок олії або вершкового масла.. Через 10-15 хвилин після закипання всипте по 1/2 чайної ложки соди на кожні 2 літри води. Так горох стане м'яким вже за 5–7 хвилин.
Зима – це саме той час року, коли кожна жінка просто зобов’язана купити тепленьку пару…
Старіння — це природний етап життя, який приносить із собою як нові можливості, так і…
Часы швейцарские — это не просто устройство для отсчета времени, а настоящая легенда часового искусства.…
В современном мире мотоциклетной техники выбор подходящей модели становится все более сложной задачей. Растущее разнообразие…
Что такое Edge LED и как она работает Развитие технологий отображения информации значительно изменило качество…
Когда наступают холода, детская одежда становится одной из главных забот родителей. Особое внимание уделяется выбору…