15 хвилин Як варити геркулесову кашу на плиті Закип'ятіть у каструлі воду, молоко або їхню суміш. Всипте пластівці, одразу перемішайте і зробіть слабкий вогонь. Додайте приправи. Варіть кашу біля 15 хвилинчасто помішуючи.
Вилийте воду в каструлю, додайте вівсянку та сіль. Доведіть до кипіння та варіть три хвилини. Потім зніміть з вогню, розлийте по промитим і просушеним банкам і закрийте герметично кришками. Коли охолоне, приберіть у холодильник.
CBD продукція стає все більш популярною, особливо серед тих, хто шукає природні способи підтримати здоров’я…
Новий Toyota Land Cruiser - це справжній виклик стандартам і водночас глибока повага до багаторічної…
Заправка картриджей лазерных принтеров — это один из способов сократить расходы на печать без потери…
Выбор тельфера для подъема тяжелых грузов — ответственная задача, особенно если речь идет о мощных…
Тепла підлога під плитку: призначення та різновиди Керамічна плитка є найбільш поширеним покриттям для підлоги,…
Очередные изменения в законодательстве Украины окончательно запутали систему начисления пенсионных выплат для граждан. Как следствие,…