Приготуємо заправку: в миску додати рослинну олію, сік лимона, мед, подрібнений часник, травички, перець і сіль. Ретельно збити вилкою до однорідної емульсії.. Помідор нарізати великими шматочками. Мій великий екземпляр я різала прямо на вазі над салатником, так виділяється менше соку і весь він потрапляє до салату.
Щоб організм отримав більше користі від томатів, їх не варто поєднувати із зернобобовими (квасоля, горох, сочевиця, боби) через різницю у швидкості перетравлення. Ідеально помідори поєднуються з сиром, горіхами, зеленню та іншими овочами.
Світ парфумерії зачаровує своєю різноманітністю, пропонуючи кожному знайти аромат, що підкреслить його стиль та унікальність.…
В современном деловом мире юридический адрес компании играет ключевую роль в ее деятельности. Это не…
Victoria’s Secret – це легендарний бренд, який асоціюється з розкішшю, витонченістю та бездоганною якістю. Набір…
Квіти — це універсальний спосіб виразити емоції, передати теплі почуття або зробити приємний сюрприз близькій…
Багато людей стикаються з проблемою корекції зору на різні дистанції: необхідність читати зблизька, працювати з…
Сучасний світ відкриває широкі можливості для міжнародних покупок. Онлайн-магазини дозволяють замовляти товари з будь-якого куточка…