Для ряду рецептів з використанням цієї риби, з вугра потрібно попередньо зняти шкіру. Робиться це дуже просто. Шкіру за головою надрізав кільцем. Надріз потрібно робити (обов'язково) за передніми плавцями.
Вугор – це не тільки делікатес у найзнаменитіших кухнях світу, але й надзвичайно поживний та корисний продукт. Жирність м'яса досягає приблизно 30%, і, крім того, воно містить низку важливих вітамінів і мікроелементів: йод, фосфор, залізо, калій, вітамін А, вітаміни групи В, а також D і Е.
Ми живемо в сучасному світі — світі новітніх матеріалів і високих технологій. Але людська природа,…
Перевод документов на иврит: Важность и особенности Перевод документов на иврит становится все более актуальным…
Катаракта — серйозне захворювання очей, яке може призвести до повної втрати зору. Сучасна медицина пропонує…
Сенсорные диспенсеры для мыла — это компактные устройства, которые сейчас можно найти практически в каждом…
Бренди и арманьяк — это два крепких алкогольных напитка с долгой историей и богатым вкусом.…
М’ясорубка — це один із найцінніших кухонних приладів, що дозволяє швидко та якісно готувати домашній…