Як швидко почистити вугра

Чи потрібно знімати шкуру з вугра?

Для ряду рецептів з використанням цієї риби, з вугра потрібно попередньо зняти шкіру. Робиться це дуже просто. Шкіру за головою надрізав кільцем. Надріз потрібно робити (обов'язково) за передніми плавцями.

Яка користь від вугра?

Вугор – це не тільки делікатес у найзнаменитіших кухнях світу, але й надзвичайно поживний та корисний продукт. Жирність м'яса досягає приблизно 30%, і, крім того, воно містить низку важливих вітамінів і мікроелементів: йод, фосфор, залізо, калій, вітамін А, вітаміни групи В, а також D і Е.

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Краса і енергія природного каміння

Ми живемо в сучасному світі — світі новітніх матеріалів і високих технологій. Але людська природа,…

10 хв. ago

Перевод документов на иврит: Важность и особенности

Перевод документов на иврит: Важность и особенности Перевод документов на иврит становится все более актуальным…

11 хв. ago

Ліки від катаракти: ефективний підхід до лікування та профілактики

Катаракта — серйозне захворювання очей, яке може призвести до повної втрати зору. Сучасна медицина пропонує…

14 хв. ago

Почему сенсорные диспенсеры для мыла становятся новым стандартом в домах и офисах?

Сенсорные диспенсеры для мыла — это компактные устройства, которые сейчас можно найти практически в каждом…

2 дні ago

Что нужно знать о бренди и арманьяке: секреты выбора

Бренди и арманьяк — это два крепких алкогольных напитка с долгой историей и богатым вкусом.…

2 дні ago

Запчастини для м’ясорубок: продовжуємо термін служби вашого незамінного помічника на кухні

М’ясорубка — це один із найцінніших кухонних приладів, що дозволяє швидко та якісно готувати домашній…

2 дні ago