У більший за розміром посуд налийте воду, у менший – покладіть масло. Поставте конструкцію на вогонь і чекайте, поки вода закипить. Поступово масло почне танути під дією гарячої водяної пари. У мікрохвильовій печі.
10. У тісто (дріжджове та прісно-здобне) найкраще додавати нерозтоплене вершкове масло, так як розтоплене масло погіршує структуру тіста.
Якщо ви додайте в тісто занадто багато жирів, воно вийде пухким і буде кришитися. Замало оліїнавпаки, зробить тісто твердим, не пластичним і зовсім не розсипчастим.
Заправка картриджей лазерных принтеров — это один из способов сократить расходы на печать без потери…
Выбор тельфера для подъема тяжелых грузов — ответственная задача, особенно если речь идет о мощных…
Тепла підлога під плитку: призначення та різновиди Керамічна плитка є найбільш поширеним покриттям для підлоги,…
Очередные изменения в законодательстве Украины окончательно запутали систему начисления пенсионных выплат для граждан. Как следствие,…
З наближенням Нового року багато хто починає планувати святкове меню, шукаючи нові рецепти, щоб вразити…
Выбор ковролина для офиса – это важное решение, которое влияет на комфорт и внешний вид…