Мак просіяти, промити в холодній воді, заварити окропом, дати постояти 5-7 хв, заварити вдруге, залишити ще на 3 хв, потім воду злити, мак віджати і потовкти у ступці, додати цукор, мед або патоку і закип'ятити. Це у національній кухні.
Мак і родзинки викласти кожен у свою тарілочку, залити окропом так, щоб вода їх повністю покрила (як на фото). Мак залишити запарюватися на 40 хвилин, родзинки – на 10, потім воду злити. Родзинки викласти на паперовий рушник, щоб позбутися зайвої рідини. Мак потовкти у ступці, щоб виділилося біле молочко.
Як подрібнити мак покрокова інструкція з фото
BIOCLINIC — це приватна стоматологічна клініка у Львові, яка пропонує комплексні стоматологічні послуги для дітей…
Черная пятница уже уже совсем скоро, и это прекрасное время, чтобы порадовать себя или близких…
Онлайн-дошка оголошень — це простий і зручний інструмент для пошуку та розміщення оголошень на різні…
Правильный выбор покерного стола для казино или игрового клуба – это не только вопрос стиля,…
Технічний звіт чи висновок – це обов’язковий документ, який використовується для визначення стану конструкцій, споруд…
Модульная мебель BRW Украина – качество за доступную цену Хочется обустроить комнату или весь дом…